Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vruće teme

Mario Mandžukić potpisao za Juventus!

Želim zahvaliti svim suigračima s kojima sam dijelio svlačionicu u Atleticu, također trenerskom timu i svim ljudima u klubu. Bilo je zadovoljstvo biti dijelom momčadi i biti ondje s tolikim velikim igračima.

Hvala svim navijačima na posebnoj podršci u svakoj utakmici. Bilo je nevjerojatno živjeti u takvom ambijentu. Sada, kada je potvrđeno da odlazim, primam od navijača puno emotivnih poruka. To znači da sam svoj posao dobro odradi.

Došao je trenutak za suočavanje s novim izazovom u novoj ligi, no uvijek ću bodriti klub te ću odande gdje idem biti jedan od vas.

Počeo sam karijeru u Marsoniji i dresovi su bili crno-bijeli kao i Juventusovi. Čak smo i nosili originalne Juventusove dresove, samo s grbom Marsonije na njima. Jako sam sretan što sam ponovo u crno-bijeloj kombinaciji i velikom klubu kao što je Juventus.

Ugovor potpisan na četiri godine

Uvijek je teško igrati protiv Juventusa. Dosta puta sam igrao protiv Juventusa i Italije tako da ih dobro poznajem. Iznimno dobra i kvalitetna ekipa i zato mi je drago da sam ovdje.

Pokušat ću se što prije uklopiti. Dobro poznajem igrače i igrao sam dosta puta s njima tako da mi to neće biti problem. Na terenu ću se boriti do kraja. Nadam se da će biti što više golova za mene, ali uspjeh Juventusa je na prvom mjestu.

Već od malih nogu mi je Juventus bio simpatičan baš zbog dresova. To je veliki klub.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish