Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vruće teme

Transfer Maria Mandžukića

Mario Mandžukić napušta Bayern i Bundesligu, te odlazi u neki drugi klub u kojem vidi veću perspektivu i priliku da nastavi sa zabijanjem golova i osvajanjem trofeja.

Trenutno su za Maria najviše zainteresirani Chelsea i Atletico Madrid, a Arsenal je odustao od nadmetanja, dok su sve manji izgledi za Juventus, a još manji za Inter, bez obzira što su u mogućnosti platiti i najskuplje igrače, oni ne igraju Ligu prvaka i tu Mandžukić ne vidi svoju priliku za osvajanjem novih trofeja, tako da to zapravo nije viši cilj kojeg Mario želi postići u svojoj karijeri.

Najizgledniji je za sada Atletico Madrid jer je Chelsea u svoje redove doveo Diega Costu upravo iz Atletica uz odštetu od 35 mil. EUR, tako da bi Mandžukić tu najbolje došao umjesto njega, a time više što je Simeone apsolutna suprotnost Pep Guardioli i tu bi se Mandžukić idealno uklopio i došao još više do izražaja.

Bayern je odštetu za Mandžukića postavio na 25 mil. EUR, tako da si Simeone svakako može priuštiti ovu veliku hrvatsku zvijezdu!

Više informacija znat ćemo nakon 14. srpnja.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish