Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Mario Mandžukić posjetio UFC Fight Night 86, Zagreb, 2016.

 

Najbrže rastuća sportska organizacija iz SAD-a pokazivala je Hrvatima svoje čari. Među prisutnima je bio i Mario Mandžukić, veliki obožavatelj borilačkih vještina.

Dogodilo se, UFC u zagrebačkoj Areni, pokraj Save. I svaka čast borcima, ali gospodin u sivom odjelu, koji je u Arenu ušao uz "Wild Boys", bio je taj koji je podignuo 15 tisuća ljudi na noge kojem su u transu skandirali. Zbog njega smo uostalom, upoznali ovaj sport, generacije su odrasle uz njegovu karijeru. Ovoga puta, svi u istom statusu kao i on, Mirko Cro Cop. 

"We are live!" – vikao je slavni Bruce Buffer. 

Samo večer prije UFC spektakla u Zagrebu, hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić upisao je sa svojim Juventusom novu pobjedu protiv Milana nakon čega se uputio u hrvatsku metropolu kako bi pratio borbe na ovom povijesnom eventu.

Mandžukić je dva dana ranije putem Intagrama pružio podršku svojem prijatelju, UFC-ovom partneru i vlasniku Fight Channela, Orsatu Zovku, kao i našim borcima Igoru Pokrajcu i Filipu Pejiću koji su sinoć nastupili u Areni, tako da je bilo lijepo vidjeti da “Mandža” nije propustio prvi UFC event u Hrvatskoj.

Kraj ringa se našao John Morgan, američki novinar koji piše za USA Today i MMAjunkie: "Prošao sam s UFC–ovim borcima cijeli svijet, od Kine, Australije... A ako ćemo uspoređivati, ova zagrebačka priredba izgleda impresivno. Usto, gdje god sam bio u gradu, svi su znali što je UFC. To me začudilo, jer nije u svim zemljama tako" – rekao je.

Izvor: Večernji.hr / Fightsite.hr

Dodatno:

Dos Santos slavio i oduševljeno se zahvalio Areni: 'Šta ima Zagreb!'

Ni Mandža nije mogao propustiti UFC spektakl u Zagrebu

 

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish