Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Vruće teme

Samo su Messi, Falcao, Persie i Ibrahimović bolji od Mandže

Mario u prosjeku zabija svakih 76 min.. U 'ligama petice' od našeg reprezentativca rijetki zabijaju češće. Falcao je 'najubojitiji', njemu treba tek sat vremena za gol.

Radamel Falcao, Robin van Persie, Zlatan Ibrahimović i Leo Messi, niz se nastavlja s Marijem Mandžukićem. A čim se spominje u takvom, elitnom društvu, znači da je napravio nešto 'veliko'.

Mario Mandžukić zabio je pet golova u Bundesligi u pet utakmica i prvi je strijelac. Nije odigrao sve od prve do posljednje minute pa u prosjeku zabija svakih 76 minuta. U 'ligama petice' (staromodno uključujući francusku ligu, a ne portugalsku) od hrvatskog reprezentativca rijetki zabijaju češće. Samo četvorica iz prve rečenice.
Falcao je 'najubojitiji' iako je tek drugi strijelac Primere, također je zabio pet golova, ali on mreže trese svakih sat vremena! Van Persie gol daje svake 62 minute, Ibra svake 64, a Messi svakih 65 minuta.

Stevan Jovetić je najbolji u Serie A, dao je četiri gola, ali on nije toliko efikasan, zabija 'tek' svakih 111 minuta.

Bilo bi sjajno kad bi Super Mario ostao u golgeterskoj formi i do nastavka skorašnjih kvalifikacija za SP, trebat će Hrvatskoj protiv Makedonije i Walesa...

1. Falcao, pet golova za 304 minute, zabija svakih 60 minuta
2. Van Persie, pet golova za 313 minuta, zabija svake 62 minute
3. Ibrahimović, sedam golova za 450 minuta, zabija svake 64 minute
4. Messi, šest golova za 393 minute, zabija svakih 65 minuta
5. Mandžukić, pet golova za 383 minute, zabija svakih 76 minuta

 


Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish