Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Preuzmite besplatnu aplikaciju "Rezultati uživo" i budite u toku s rezultatima utakmica

Rezultati, tablice i sve informacije vezane za utakmice uživo od sada imate na jednom mjestu. Jednostavno preuzmite ovu odličnu aplikaciju za vaš mobilni uređaj koja je i besplatna, te pratite rezultate gdje god se nalazili.

Podignite praćenje sportskih rezultata na potpuno novu razinu

Besplatna aplikacija ''Rezultati uživo'' vam omogućuje da pratite svoju najdražu momčad ili ligu lakše nego ikada. Ona ukupno pokriva 26 sportova i preko 5000 natjecanja. Budite u toku sa rezultatima iz nogometa, tenisa, košarke i drugih popularnih sportova. Nije važno da li vam je najdraža liga Primera Division, Premier League, Bundesliga ili Serie A. Aplikacija ''Rezultati uživo'' ih ima sve, zajedno sa prvim ligama svih europskih država i skoro svih svjetskih država.

 

Dizajn prilagođen korisniku

Aplikacija je dizajnirana tako da se korisnik s njom što lakše služi. Zato vam neće trebati dugo da nađete rezultat svoje omiljene momčadi ili pogledate stanje na tablici svoje najdraže lige, kao što zna biti slučaj sa drugim aplikacijama.

Kada pokrenete aplikaciju, početna slika će biti na ekranu samo nekoliko sekundi. Nakon toga ćete vidjeti pregled današnjih utakmica. Popis utakmica je podijeljen po ligama (koje možete otvoriti). U lijevom kutu ekrana se nalazi ikona za odabiranje sportova (ukupno 26), te svaki sport ima drugu boju menija. U desnom kutu se nalazi ikona kalendara na koju možete kliknuti da vidite rezultate za prethodnih 7 dana (za sport u kojem se trenutno nalazite) i da vidite raspored za narednih 7 dana.

U donjem dijelu ekrana se nalazi pregled svih današnjih utakmica (Sve utakmice), utakmica koje su u tijeku (UŽIVO), popis utakmica koje su označene ikonom zvjezdice kao najbitnije (Moje utakmice) – što je jedna jako korisna opcija…. i tablice svih liga za sport u kojem se nalazite (Tablice).

 

Detalji utakmice

U detaljima utakmice možete pronaći sve što vas zanima. U nogometu imamo osnovne ''Detalje'' (npr. strijelci, kartoni, zamjene, itd.), detaljnu ''Statistiku'' (npr. posjed lopte, šutevi na gol, šutevi u okvir/izvan okvira gola, slobodni udarci, itd.), te također lijepo dizajnirane ''Postave'', međusobni ''Omjer'' i ''Tablice'' natjecanja. U slučaju da vas zanimaju trenutni tečajevi za odabranu utakmicu, samo kliknite na karticu ''Tečajevi'' i vidjet ćete pregled tečajeva 5 najvećih online kladinica.

U slučaju da niste veliki ljubitelj nogometa i više volite pratiti tenis, iznenadit ćete se kada vidite da ova aplikacija prati mečeve poen po poen kada su u pitanju svi veliki teniski turniri (ATP/WTA). Pomoću toga je vrlo lako vidjeti tijek cijelog meča kroz već odigrane setove.

 

Brzo praćenje rezultata

Kako bi provjerili koliko je istinito ono što tvrdimo u opisu aplikacije (brzi rezultati) napravili smo mali test da vidimo koliko su rezultati brzi u odnosu na druge popularne livescore aplikacije (Livescore, SofaScore i The Football App). Testiranje smo radili na utakmicama najboljih europskih nogometnih liga (Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A). Rezultati su bili bolji od očekivanih. U skoro svim testiranim utakmicama, aplikacija ''Rezultati uživo'' je bila brža od ostalih aplikacija. Ako trebate dobar razlog da instalirate ovu aplikaciju, mislimo da je ovo sasvim opravdan razlog.

 

Nova verzija

Nova verzija aplikacije je donijela i neke nove mogućnosti kao što su tablice uživo koje se odsada ažuriraju u stvarnom vremenu, TV vodič u detaljima utakmice pomoču kojega možete saznati gdje gledati utakmicu. Također smo uveli i u postavkama novu opciju, odsad se mogu ugasiti tečajevi u detaljima utakmice

 

Ukupna ocjena

Programeri su napravili stvarno dobar posao kod ove aplikacije. Nismo mogli pronaći nešto što nam se ne sviđa.

Aplikacija ima čistu grafiku, jasne boje, laganu navigaciju i nudi sve što ljubitelj sporta očekuje od livescore aplikacije. Kada gledamo pokrivenost sportova i natjecanja, nijedna aplikacija nije ni blizu ''Rezultati uživo'' aplikacije. Gdje još možete pratiti rezultate iz 26 sportova? Samo nogomet pokriva preko 900 natjecanja, tako da možete pratiti rezultate liga iz država kao što su Ekvador, Čile ili Peru.

Aplikacija ''Rezultati uživo'' nudi uslugu koju već koristi 40 milijuna korisnika FlashScore mreže stranica za praćenje sportskih rezultata. Programeri su imali vrlo jasan zadatak – prenijeti uspješnu uslugu sa internet stranica na iOS i android aplikaciju. Uz tako veliku bazu korisnika i njihov potencijal, bila bi šteta ne napraviti odličnu aplikaciju za milijune korisnika. S obzirom da programeri pružaju kvalitetnu tehničku podršku, možemo samo očekivati uživanje u praćenju sportskih rezultata.

 

Možete skinuti aplikaciju na sljedećem linku:

-iOS: https://itunes.apple.com/si/app/rezultati-uzivo/id767412512?mt=8

-Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.Rezultati_com

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish