Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Lahm: Mandžukić je u odličnoj formi, a uvijek daje sve od sebe

Mario Mandžukić ovog je ljeta iz Wolfsburga prešao u Bayern i odmah počeo isplaćivati svaki euro koji je uložen u njega. U 12 nastupa za bavarsku momčad postigao je čak deset pogodaka, a nije zanemariv podatak da je Bayern u tom razdoblju upisao 11 pobjeda i samo jedan poraz! Isto tako, sa sedam prvenstvenih pogodaka najbolji je strijelac Bundeslige. Njegove odlične igre oduševile su navijače, suigrače, trenere i sve oko kluba, a posljednji u nizu koji ga je pohvalio jest kapetan Philipp Lahm.

– Mario je odličan igrač, a vidljivo je da je u fenomenalnoj formi. On daje sve za momčad, puno se troši i za njega nema izgubljene lopte. Drago nam je što nam se priključio ovog ljeta. Moram naglasiti da se cijela momčad odlično znala transformirati iz obrane u napad u Düsseldorfu – rekao je Lahm.

A kad smo već kod te utakmice, valja spomenuti da je Bayern pobijedio 5:0, a gol je, naravno, postigao i Mandžukić. Kicker ga je za tu izvedbu nagradio dobrom ocjenom, dobio je 2,5 (1 je najbolja, a 6 najlošija ocjena).

– Odlično je što smo postali prva momčad u Bundesligi koja je startala u sezonu s osam pobjeda. Naravno da se nećemo žaliti ako se taj niz nastavi i dalje. U dobroj smo formi što smo dokazali posljednjih tjedana. Bit će nas jako teško pobijediti nastavimo li s takvim stavom iz tjedna u tjedan – zaključio je Lahm.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish