Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Mandžukić s dva gola potopio Wolfsburg!

MARIO MANDŽUKIĆ s nova dva gola potvrdio je status nove Bayernove zvijezde! Fantastičnu seriju hrvatski je napadač nastavio i u dvoboju protiv svog bivšeg kluba zabivši Wolfsburgu posljednja dva gola u pobjedi 3:0!

Ukupno je Mandžukić zabio osam golova u prvih sedam utakmica za Bayern, a u Bundesligi je skočio na prvo mjesto ljestvice strijelaca sa pet golova u pet utakmica.

Mrežu Wolfsburga načeo je Bastian Schweinsteiger u 24.minuti.
Zatim je Bayernov Xherdan Shgaqiri je prošao s lijeve strane, nabacio Mandžukiću na drugu vratnicu koji s dva metra glavom loptu šalje u mrežu za 2:0. Igrala se tada 57. minuta susreta.

Već u 65. minuti Lahm je prošao s desne strane, također je nabacio Mandžukiću na glavu koji s pet metara pogađa za konačnih 3:0.

Pogatetz, igrač Wolfsburga je spriječio Mandžukićev hat-trick u 78. minuti obranivši njegov udarac i usput ozlijedio Mandžu.

U 79. minuti trener ga je poslao na zaslužen odmor, a umjesto njega ušao je Pizzaro.

Bayernu je to peta pobjeda u nizu, od početka prvenstva ne znaju za ništa drugo osim slavlja, a Mandži je to peti gol u prvenstvu u pet utakmica! Bravo Mandžo!

- Ako zabijem svojem starom klubu, golove neću slaviti - izjavio je Mandžo prije susreta. I nije ih slavio, održao je obećanje...

Treba reći kako je Mandžo još nekoliko puta ušao u dobre prilike za gol,te je cijelu utakmicu bio prijetnja vrataru gostiju.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish