Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Mandžukić: Neću slaviti ako zabijem Wolfsburgu

Uoči večerašnje utakmice u Bundesligi između Bayerna i Wolfsburga, u fokusu zanimanja bit će dvojica hrvatskih napadača, Mario Mandžukić i Ivica Olić, koji će zaigrati protiv svojih donedavnih suigrača…

U ljetnom prijelaznom roku je Mandžukić prešao iz Wolfsburga u Bayern, dok je u obrnutom pravcu otišao Olić.

Obojica su poručili kako se raduju susretima s donedavnim suigračima.

- Sretan sam što mogu vidjeti svoje stare suigrače. No, kada utakmica krene, na 90 minuta nećemo se poznavati. Ukoliko postignem pogodak, iz poštovanja prema mom bivšem klubu, suigračima i navijačima Wolfsburga, neću slaviti taj pogodak - najavio je Mandžukić.


Ivica Olić je u intervjuu za Bayernov magazin jako pohvalio Mandžukićev start u Bayernu. Nešto slično rekao je i Wolfsburgov trener Felix Magath.

- Kada sam se vratio u Wolfsburg, Mario je u prvih osam utakmica zabio osam golova. Naravno da ja znam kakve su mu mogućnosti. Definitivno ima kvalitetu biti važan Bayernov igrač na duge staze - veli Magath.

Mandžukić se nada kako će njegova momčad u petom nastupu u Bundesligi osigurati petu pobjedu, te u dobrom raspoloženju dočekati Oktoberfest.

- Pokazali smo da smo u odličnoj formi i želimo tako i nastaviti - rekao je Mandžukić, te zaključio kako mu je Olić bio ''veliki uzor'' kao mlađem igraču.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Prijavi se ili napravi račun

fb iconPrijavi se putem Facebooka