Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Mandžukić: Neću slaviti ako zabijem Wolfsburgu

Uoči večerašnje utakmice u Bundesligi između Bayerna i Wolfsburga, u fokusu zanimanja bit će dvojica hrvatskih napadača, Mario Mandžukić i Ivica Olić, koji će zaigrati protiv svojih donedavnih suigrača…

U ljetnom prijelaznom roku je Mandžukić prešao iz Wolfsburga u Bayern, dok je u obrnutom pravcu otišao Olić.

Obojica su poručili kako se raduju susretima s donedavnim suigračima.

- Sretan sam što mogu vidjeti svoje stare suigrače. No, kada utakmica krene, na 90 minuta nećemo se poznavati. Ukoliko postignem pogodak, iz poštovanja prema mom bivšem klubu, suigračima i navijačima Wolfsburga, neću slaviti taj pogodak - najavio je Mandžukić.


Ivica Olić je u intervjuu za Bayernov magazin jako pohvalio Mandžukićev start u Bayernu. Nešto slično rekao je i Wolfsburgov trener Felix Magath.

- Kada sam se vratio u Wolfsburg, Mario je u prvih osam utakmica zabio osam golova. Naravno da ja znam kakve su mu mogućnosti. Definitivno ima kvalitetu biti važan Bayernov igrač na duge staze - veli Magath.

Mandžukić se nada kako će njegova momčad u petom nastupu u Bundesligi osigurati petu pobjedu, te u dobrom raspoloženju dočekati Oktoberfest.

- Pokazali smo da smo u odličnoj formi i želimo tako i nastaviti - rekao je Mandžukić, te zaključio kako mu je Olić bio ''veliki uzor'' kao mlađem igraču.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish