Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Lahm: Mandžukić i Pizarro su dva naša velika pojačanja

Nogometaši Bayerna imaju iduće sezone zadatak mnogo toga popraviti od prošle, kada su izgubili finale Lige prvaka, te u domaćim okvirima izgubili dvostruku borbu od Borussije iz Dortmunga (Bundesliga i DFB Pokal).

Jedan od najiskusnijih kod Bavaraca, Philipp Lahm, je uvjeren da Bayern to i može, a između ostalih mu vjeru daju pojačanja koje je klub doveo tijekom ljeta. Među njima je i hrvatski napadač Mario Mandžukić.

- Mislim da je uprava napravila odličan posao. Pogotovo kada je napad u pitanju. Prošle sezone nam je nedostajalo više opcija za napad, bili smo u tom pogledu prilično jednosmjerni. Sada imamo nove igrače, Pizarra i Mandžukića, a oni garantiraju veću širinu. Pokazale su to vrlo brzo i prijateljske utakmice - rekao je Lahm i nastavio:

- Obojica su fantastični igrači u skoku. Pizarra znam od ranije jako dobro, kada je igrao s nama, a i Mandžukića sam u međuvremenu upoznao. Jaka nam je igra prema naprijed i to bi mogao biti ključ. Na papiru izgledamo sjajno, ali ostaje nam da sve to još potvrdimo na travnjaku.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish