Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Bayern predstavio Mandžu: Ovo sam jedva čekao, ne bojim se konkurencije!

- Nadam se da ću se izboriti za mjesto standardnog napadača. Dat ću sve od sebe da bih u tome uspio – rekao je Mario Mandžukić pri predstavljanju novinarima u minhenskoj Säbener Straße.

Klupske prostorije svog novog kluba, minhenskog Bayerna, hrvatski je nogometaš prvi put nakon završenoga godišnjeg odmora posjetio u petak. Predstavio ga je novi sportski direktor u klubu Matthias Sammer.

- Na Europskom prvenstvu Mario je zabio tri gola u trima nastupima. Što je još važnije, igrom je dokazao da je igrač međunarodne klase – rekao je Sammer.


U klubu je Mandžukić dobio najprestižniji broj za napadača – devetku. Do ovog ljeta taj je broj nosio rezervni napadač Nils Petersen.

U drugoj ovoljetnoj pripremnoj utakmici, koju Bavarci danas navečer igraju protiv niželigaša FC Ismaninga, Mandžukić neće nastupiti. Zapravo, momčadi će se priključiti tek u nedjelju na pripremama u Gardaseeu.

- Jedva čekam taj trenutak. Dolazak u Bayern za mene je ogroman korak unaprijed. Konkurencije se ne bojim. Mario Gomez i Claudio Pizarro sjajni su igrači. Uz njih mogu samo postati još bolji – zaključio je 26-godišnji napadač hrvatske reprezentacije.

 

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish