Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Rummenigge me uvjerio da dođem, siguran sam da me u Bayernu čekaju naslovne uloge

Euforija? Ne, nisam euforičan tip, ipak imam 26 godina, ali osjećaj sreće i ispunjenja, to je definitivno. Presretan sam čovjek - rekao je novi napadač Bayerna.

Stigao je tamo gdje je htio od malih nogu, došao je tamo gdje je zaslužio svojim igrama otkako je postao pravi igrač! Od Slavonskog broda do bavarske, i jedne od svjetskih nogometnih prijestolnica, mali je postao Super Mario. Od srijede je Mario Mandžukić i službeno igrač Bayerna München! Kakav je to osjećaj može pokušati dočarati samo onaj koji ga je doživio.

- Sretan sam čovjek, to je najvažnije što vam mogu kazati, onako iz duše, o svom raspoloženju - oglasio se u srijedu poslijepodne Super Mario.

OK, recite nam od kada datira interes Bayerna za vaše usluge?

- Nešto se spominjalo i prije Eura, ali konkretan i jasan signal stigao je nakon što smo zaključili naš nastup.

Pregovore je odradio Cvjetković, jeste li vi imali kakvih kontakata sa čelnicima bavarskog diva?

- Imao sam kratak ali značajan za mene razgovor sa Karl Heinzeom Rummeniggeom. Osim što sam ga znao kao velikog igrača, Rummenigge me dojmio pozivom i zbog načina razgovora. Kazao je da me žele u svojim redovima i uvjerljivo mi dao do znanja koliko me cijene. Zapravo je fantastičan osjećaj kad te takav velikan nazove i u ime Bayerna poziva da im se priključite..

Kako ste na to reagirali?

- Odgovorio sam da sam počašćen pozivom tako velikog kluba. Uživao sam taj trenutak jer se takve prilike događaju možda jednom u karijeri, životu. Ne možeš ne željeti prihvatiti poziv u Bayern, iako sam bio svjestan da je to samo jedan dio priče. Drugi je bio Wolfsburg, ugovor koji traje još dvije godine, moja želja da svi u tom poslu budu zadovoljni. Euforija? Ne, nisam euforičan tip, ipak imam 26 godina, ali osjećaj sreće i ispunjenja, to je definitivno.

Sve je lijepo i krasno, ali što ako bude rezerva?

- Ne razmišljam o tome jer svaki je igrač u Bayernovoj ruži važan. Puno je utakmica, u raznim natjecanjima, ima uspona i padova forme, nekad se dogodi da nisi u prvom planu. No, ja pozitivno uvijek gledam na stvari i uvjeren sam da ću se izboriti za naslovne uloge.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish