Prijava
Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Novosti

Mario igrama na Euru dokazao da je postao igračina!

Što reći za igru Marija Mandžukića na Euru.Možemo se samo još jednom nakloniti,zahvaliti i diviti se svemu što je dao u ove tri utakmice.Da,svi su oni dali sve od sebe,svi do jednog,ali Mario je,Mario čini ipak nešto više,svojom trkom,borbenošću,hrabrošću,ne libi se primiti udarac za svoju domovinu i unatoč svemu tome ostaje hladnokrvan u realzaciji.

Pamtit ćemo Irsku,pamtit ćemo sjajnu majstoriju i primanje lopte u stilu Šukera protiv Italije,pamtit će se i nekoliko sjajnih poteza protiv Talijana i ona lopta za Perišića koja je mogla završiti u golu,pamtit ćemo evidentan prekršaj na ivici kaznenoga prostora od strane Ramosa na našem Mandži…jednostavno pamtit ćemo Mandžu! Onako velikog,onako opasnog po protivnika koji sije strah svakoj obrani i golmanu na svijetu i tjera strah u kosti svakom protivničkom treneru kada dobije loptu u 16 metara.

Ovaj Euro je pokazao da Hrvatska ima novog vođu napada,glavnog napadača.Dugo se tražio nasljednik velikoga Šukera,da Eduardo nije imao svu silu ozljeda vjerovatno bi on bio taj,možda nisam objektivan,ali Mandžo je taj,Mandžo ima ono nešto,iako je drugačiji tip igrača od Šukera,ali im ono nešto što drugi nemaju i zato je cijela Hrvatska izvikvala  njegovo ime tijekom ovih utakmica,kao nekad ime Davora Šukera,jer znaju da ih Mario neće iznevjeriti i kada pretrpi svu silu prekršaja i nasrtaja,on se hrabro diže i kreće dalje.

Mario se nije predstavio svojim igrama samo Hrvatskoj i dokazao kako nije bahati i umišljeni „mangup“ kako ga je jedan dio javnosti želio prikazati,on je se pokazao Eurupi i svijetu u najljepšem svijetlu i skrenuo pažnju na sebe brojnih europskih klubova i to vrhunskih klubova.

Od Gruzije,Latvije,Turske,Irske,Italije… dokazao se kao igrač za velike utakmice,kada nam najviše treba,on je tu i nadamo se kako će tako i nastavit i u kvalifikacijam za SP u Brazilu 2014.

Hvala ti Mario.

Croatian English French German Italian Portuguese Russian Spanish